Om oss
Luan og Mirjeta Morina

Lokal familiebedrift


Lunch & middag sentralen er en lokal familiebedrift. Den drives av Luan Morina og hans kone. De har med seg egne kokker på kjøkkenet.Mange kjenner igjen Luan fra Pizza og Pasta Sentralen i Sørhauggaten. Der har han laget god mat til  Haugesundere og tilreisende i mange år.

 


Etter å ha drevet på lenge i restaurant bransjen i Haugesund ville Luan starte egen bedrift. Det ble lett i Haugesund etter de rette lokalene. Så fant de  tomme lokaler i bygget til tidligere Tinney Rasmussen på Spannavegen 144. Da var det bare å få allting på plass med kjøkken og et innbydende lokale. Hovedfokuset skulle være familiær atmosfære der alle føler seg velkomne og god norsk husmannskost og andre spennende retter. Hver dag skal det være  nye gode faste middagsretter og gode priser. I tillegg til de faste rettene er det utvalgte tilleggsretter å velge i fra varmdisken. Lokalene et utvidet og pusset opp. De har og fått pizza og pasta og biffburger på menyen. Det er nå enda finere, innbydende og koselig å sitte ned og spise i lokalet.


- De fleste vil nok komme og kjøpe mat og ta med seg hjem: sier Luan. - Men alle er velkommen. Er det ledig plass er det bare å spise her. 


De som kjenner Luan vet at han er en service mann og kan ordne det meste. Så han tar og på seg leveranser til selskaper, konfirmasjoner og tilstelninger. Du spør og han fikser det meste til avtalt pris og til avtalt tid. Service skal alltid være et varemerke  for Luan. Så ring gjerne og gi han en utfordring.


- Du utfordres herved til å prøve våre retter. Vi har åpent 7 dager i uken for deg! : er Luans hilsen til alle som er innom websidene hans.

Beliggenhet


 

Lunch & middag sentralen ligger sentralt plassert i Spannavegen 144. Rett over gaten for Mercedes forhandler Nils Wathne Auto og ved siden av Volvo forhandler Laastad & Co.For Haugesundere er det lett å finne frem til lokalene på Spannavegen. Mange husker at Tinney Rasmussen holdt til i disse lokalene. For de som vet hvor Hemmingstad bydelshus ligger så er Lunch og middag sentralen rett på andre siden av veien.Det er stor og god plass utenfor med meget gode parkeringsmuligheter for trailere, bobiler, biler og vogntog. Så her kan både yrkessjåfører og andre ta lunsjen og middagen sin.  Yrkessjåfører er selvfølgelig hjertelig velkomne og vi håper mange av dere blir faste stamkunder.


Kom og prøv vår meny og parkering. Håper å se dere snart.

Kontakt info

Vi har flere måter du kan kontakte oss på.

Telefon : 52 72 73 88

E-post : post@logmsentralen.no

Web : http://www.logmsentralen.no

Adresse : Spannavegen 144

Klikk for å se Facebook siden

Vi bruker Facebook aktivt. Du er hjertelig velkommen til å like oss på Facebook.

Du finner oss på Facebook på denne linken : https://www.facebook.com/lunchogmiddagsentralen Klikk på "Liker" knappen så vil du se informasjon vi legger ut.

BELLAMOR AS

Organisasjonsnummer: 911 780 631

Foretaksnavn: BELLAMOR AS

Daglig leder/ adm.direktør: Luan Morina

Organisasjonsform: Aksjeselskap

Stiftelsesdato: 14.03.2013


Forretningsadresse:

Spannavegen 144

5535 HAUGESUND

Oppstart i 2013.

Den 14.03.2013 ble selskapet Bellamor AS stiftet og  da var det formelle på plass. Bedriftens vedtektsfestede formål  :  Catering og gatekjøkken med utkjøring og levering av mat samt hva hermed står i forbindelse, herunder deltakelse i tilsvarende virksomheter.